ČESKÉ-WAREZFORUM.CZ

filmy, hry, hudba vše zdarma RAPID SHARE
Ceske warez forum na Facebooku
Chat

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pierre Richard - filmografie
PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 17:13:15  

Administrátor

Administrátor

Pierre Richard

Obrázek

Povolání: herec
Věk: 74
Datum narození: 16. 08. 1934
Místo narození: Valenciennes, Nord-Pas-de Calais, Francie
Znamení: Lev

Pierre, *16.8.1934 (Valenciennes, Francie), vlastním jménem Pierre – Richard Maurice Charles Leopold de Fays, francouzský filmový a divadelní herec a režisér. Pochází z bohaté průmyslnické rodiny. Od mládí toužil po divadle, ale na nátlak rodičů studoval školu pro rehabilitační pracovníky. Ve dvaceti letech začal navštěvovat herecké kurzy Jeana Vilara a Charlese Dullina a s několika dalšími herci vystupoval v pařížských kabaretech (kvůli svému rozhodnutí stát se hercem se dokonce rozešel s částí své rodiny).
Počátkem 60. let se spojil s Victorem Lanouxem, s nímž psal a interpretoval vlastní komické skeče, a v roce 1962 se poprvé objevil v zábavném televizním pořadu. V témže roce také absolvoval svůj filmový debut, a to v československém snímku Poslední etapa, v němž si zahrál francouzského cyklistického závodníka. Občas hostoval v recitálech písničkáře Georgese Brassense.

Obrázek

Po několika menších rolích se počátkem 70. let začal prosazovat jako komik, jenž svým smyslem pro osobitý humor a gag navazoval na klasiky němé grotesky, a postupně se stal hvězdou bláznivých komedií, v nichž rozvíjel postavu smolařského a nemotorného naivky a snílka, který nevědomky všechno komplikuje, ocitá se v absurdních situacích a způsobuje jednu pohromu za druhou. Některé jeho groteskní kreace mají i dramatický až tragický rozměr (Hračka), bravurně však dokázal zvládnout i zcela vážné role (např. v dramatu Šachová partie). Do širšího povědomí se zapsal v roce 1970 komedií Roztržitý, která je i jeho režijním debutem. Mimořádnou popularitu mu v první polovině 70. let zajistily úspěšné komedie Yvese Roberta Velký blondýn s černou botou a Návrat velkého blondýna, ve kterých si zahrál houslistu omylem považovaného za rafinovaného špióna a které odstartovaly jeho úspěšnou kariéru oblíbeného herce, jenž měl velkou zásluhu na vzniku nejlepších francouzských komedií, z nichž některé i sám režíroval. Často spolupracoval se známým režisérem Francisem Veberem (např. komedie z 80. let Kopyto, Otec & otec a Uprchlíci, v nichž mu byl navíc rovnocenným partnerem Gérard Depardieu).

Obrázek

V posledních letech se věnuje spíše divadlu a také pěstování vinné révy. Je též majitelem pařížské restaurce Au pied de chameau a hausbótu na Seině a otcem synů Oliviera a Christopha, kteří se živí hudbou. Je třikrát rozvedený, od počátku devadesátých let žije s mnohem mladší partnerkou Aichou. V roce 1996 byl oficiálním hostem MFF v Karlových Varech, v roce 2006 obdržel francouzskou cenu César za celoživotní herecké výkony.

Filmografie

Jako herec
2008 - Paříž 36 hraje .... Pan Rádio
2006 - Essaye-moi hraje …. Le père d'Yves-Marie
2006 - Zmije hraje .... Cendras
2005 - Kaktus hraje .... Christian
2004 – Transit
2003 - Robinson Crusoe [TV film] hraje .... Robinson Crusoë
2000 - Léto ztracených polibků (27 Missing Kisses) hraje ….. kapitán
2000 - Bez rodiny [TV film] hraje .... Vitalis / Vitalo Pedrotti
1996 - Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře [hraje]
1995 - 1001 recept zamilovaného kuchaře [hraje]
1994 - Šachová partie hraje .... Ambroise
1991 - Snít můžeme vždycky hraje .... Charles de Boisleve
1990 - Vítejte na palubě (Bienvenue à bord!) hraje…. The Hitchhiker
1988 - Nalevo od výtahu (À gauche en sortant de l'ascenseur) hraje…. Yann Ducoudray
1986 - Uprchlíci hraje .... Francois Pignon
1984 - Dvojče hraje .... Matthias Duval
1983 - Otec a otec [hraje .... François Pignon
1983 - Seber si svých pět švestek hraje .... Pierre Cohen
1981 - Kopyto hraje .... François Perrin
1980 - Rána deštníkem (Coup du parapluie, Le) hraje…. Grégoire Lecomte
1980 - To já ne, to on hraje .... Pierre Richard
1979 - A kdyby zůstal jenom jeden, tak to budu já [hraje]
1978 - Útěk (Carapate, La) hraje…. Jean-Philippe Duříc
1978 - Jsem nesmělý, ale léčím se (Je suis timide... mais je me soigne) hraje…. Pierre Renaud
1976 - Hračka (Jouet, Le) hraje….. François Perrin
1976 - Všechno uvidíme (On aura tout vu) hraje…. Francois
1975 - Náhradník hraje .... Pierre Vidal
1975 - Trop c'est trop [hraje]
1974 - Hořčice mi stoupá do nosu (Moutarde me monte au nez, La) hraje…. Pierre Durois
1974 - Juliette a Juliette hraje .... Bob Rozenec
1974 - Mrak v zubech hraje .... Prévot
1974 - Návrat velkého blondýna (Retour du grand blond, Le) hraje…. François Perrin
1973 - Nevím nic, ale řeknu všechno (Je sais rien, mais je dirai tout) hraje.. Pierre Gastié-
Leroy
1972 - Velký blondýn s černou botou (Grand blond avec une chaussure noire, Le)
hraje…. François Perrin
1972 - Život plný malérů (Malheurs d'Alfred, Les) hraje…. Alfred Dhumonttiey
1970 - Roztržitý hraje .... Pierre Malaquet
1968 - Alexandr šťastný [hraje]
1967 - Idiot v Paříži hraje .... tajný spoluhráč
1962 - Poslední etapa hraje .... Castel
1958 - Milenci z Montparnassu hraje .... student malířství

Jako režisér
1991 - Snít můžeme vždycky
1980 - To já ne, to on
1978 - Jsem nesmělý, ale léčím se (Je suis timide... mais je me soigne)
1973 - Nevím nic, ale řeknu všechno (Je sais rien, mais je dirai tout)
1972 - Život plný malérů (Malheurs d'Alfred, Les)
1970 - Roztržitý

Jako scénárista

1991 - Snít můžeme vždycky
1980 - To já ne, to on
1978 - Jsem nesmělý, ale léčím se (Je suis timide... mais je me soigne)
1974 - Hořčice mi stoupá do nosu (Moutarde me monte au nez, La)
1973 - Nevím nic, ale řeknu všechno (Je sais rien, mais je dirai tout)
1972 - Život plný malérů (Malheurs d'Alfred, Les)
1970 - Roztržitý

Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Pierre Richard - filmografie
PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 17:17:47  

Administrátor

Administrátor

Milenci z Montparnassu / Montparnasse 19 / Les Amants de Montparnasse (1958)

Drama
Francie / Itálie, 1958, 108 min

Režie: Jacques Becker
Hrají: Gérard Philipe, Anouk Aimée, Lila Kedrova, Lino Ventura, Pierre Richard, Stéphane Audran

Obrázek
Kód:

Film režiséra Jacquese Beckera, volně inspirovaný životem slavného malíře Amédea Modiglianiho, který jako jeden z mnoha zůstal do konce života zneuznán. Na sklonku života, který malíř strávil v Paříži se stala jeho poslední láskou a modelem pro mnoho obrazů mladá malířka Jeanne Hébuterne (Anouk Aimée), která obětavě následuje Amédea na každém kroku a je svědkem jeho trpkého konce. Tragickou roli malíře vytvořil rok před svou smrtí Gérard Philipe.

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 17:30:24  

Administrátor

Administrátor

Roztržitý / Le Distrait (1970)

Obrázek

Komedie
Francie, 1970, 85 min

Režie: Pierre Richard
Hrají: Pierre Richard, Marie - Christine Barrault, Micheline Luccioni, Paul Préboist, Bernard Blier, Rita Maiden, Yves Barsacq, Yves Robert, Robert Dalban, Maria Pacôme

Obrázek
Kód:

Pierre Malaquet (Pierre Richard) je přijat do firmy Jerico, která se specializuje na výrobu reklamy hlavně proto, že její šéf má poměr s jeho matkou. A je to zase tato skutečnost, díky níž se ve firmě udrží déle než týden. Má totiž naprosto jinou představu o reklamě a je navíc hrozně roztržitý, čímž přivádí lidi kolem sebe jednak do naprosto neuvěřitelných situací, jednak si je proti sobě značně popuzuje. Ale určitě se najde i někdo, komu se jeho kousky a temperament mohou líbit, nemluvě už, že jeho reklamy mají úspěch.

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Obrázek není

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 17:41:34  

Administrátor

Administrátor

Život plný malérů / Malheurs d'Alfred, Les (1972)

Obrázek

Komedie
Francie, 1972, 98 min

Hrají: Pierre Richard, Anny Duperey, Jean Carmet, Paul Préboist, Yves Robert, Pierre Mondy, Evelyne Buyle, Jean Rochefort

Obrázek
Kód:

Slávny komik, scenárista a režisér Pierre Richard v jednej zo svojich prvých autorských bláznivých komédií rozpráva o životnom smoliarovi Alfredovi, ktorého nenaplnená láska a kruté skúšky osudom doženú takmer samovražde, ale zachráni ho krásna žena a istá skorumpovaná televízna súťaž, v ktorej sa ako súťažiaci nemôže predsa len tak ľahko vzdať...

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Obrázek není

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 17:46:58  

Administrátor

Administrátor

Velký blondýn s černou botou / Grand blond avec unech (1972)

Obrázek

Komedie / Mysteriózní
Francie, 1972, 90 min

Režie: Yves Robert
Hrají: Pierre Richard, Bernard Blier, Jean Rochefort, Mireille Darc, Jean Carmet, Yves Robert, Robert Dalban, Paul Le Person

Obrázek
Kód:

Velký blondýn je dnes už v komediální filmové tvorbě pojmem. Nejen, že patří mezi nejlepší komedie režiséra Yvese Roberta a herce Pierra Richarda, ale zároveň zaujímá i přední místo na žebříčku francouzských veseloher všech dob. I po letech divák zjistí, že gagy nic neztratily ze svého espritu a lehkosti, a že by v současné době vystačily hned na několik komedií.
Uvnitř francouzských tajných služeb zuří boj o moc. Šéf výzvědné služby Toulouse ví, že se ho jeho zástupce plukovník Milan snaží ze všech sil zkompromitovat a nastoupit na jeho místo. A tak vznikne v hlavě šéfa plán: na letišti v Orly vyberou jeho spolupracovníci náhodného člověka, kterého budou vydávat za významného agenta ze Spojených států. Bude sloužit jako návnada, na kterou se chytí plukovník Milan a zničí sebe i svou kliku. Druhý den v 9.30 se na letištních schodech objevuje muž, který má rozčepýřené blond vlasy, jednu botu černou a druhou hnědou a pod paží pouzdro s houslemi. Ani jedna strana netuší, že nevinně a dobrosrdečně vyhlížející člověk, jehož jediným hříchem je to, že spí s ženou svého přítele, bude pro ně větším nebezpečím než James Bond.

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Obrázek není

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 17:54:47  

Administrátor

Administrátor

Nevím nic, ale řeknu všechno / Je sais rien, mais je dirai tout (1973)

Obrázek

Hrají: Pierre Richard, Bernard Blier, Victor Lanoux, Daniel Prévost, Pierre Tornade, Xavier Depraz, France Rumilly

Obrázek
Kód:

Pierre Richard je synem bezcharakterního výrobce zbraní, který jde jen za svým ziskem. Když ho otec zaměstná ve své továrně, netuší, jaké hrůzné následky to pro celý podnik bude mít...

Obrázek
Kód:

CD - 700 MiB for 1h 18mn 80ms
Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 18:00:21  

Administrátor

Administrátor

Návrat velkého blondýna / Retour du grand blond, Le (1974)

Obrázek

Komedie
Francie, 1974, 81 min

Hrají: Pierre Richard, Jean Carmet, Jean Rochefort, Mireille Darc, Jean Bouise, Henri Guybet, Yves Robert

Obrázek
Kód:

Houslista Francois Perrin byl zcela náhodně vybrán v davu na letišti jako vějička, na kterou se měl chytit ctižádostivý náměstek velitele tajné služby plukovník Milan. Ten se totiž chystal intrikami zkompromitovat nejvyššího šéfa a obsadit tak jeho místo. Náměstek Milan strojil na záhadného velkého blondýna ty nejdůmyslnější léčky, poslal na něj svou nejsvůdnější a nejschopnější agentku Christinu a pak už měl jediné přání - zlikvidovat ho. Ale vše se mu jaksi vymklo z rukou: Christina se do Perrina zamilovala a do pečlivě nastražených pastí padali především Milanovi lidé a konec konců i on sám.

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Party obsahují záznam na opravu dat 2%!!

Obrázek není

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 18:09:43  

Administrátor

Administrátor

Hořčice mi stoupá do nosu / Moutarde me monte au nez, La (1974)

Obrázek

Komedie
Francie, 1974, 92 min

Režie:
Claude Zidi
Hrají: Pierre Richard, Jane Birkin, Jean Martin, Julien Guiomar, Henri Guybet

Obrázek
Kód:

Kto sa ešte dnes zaujíma o nejakú filmovú hviezdu? pýtajú sa občania jedného juhofrancúzskeho mestečka, v ktorého blízkosti sa nakrúca western. Odpoveď znie: Nikto. V komédii s ironickým podtextom, ktorá poukazuje na to, akú veľkú moc majú mediá, hrá Pierre Richard a Jane Birkinová.

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Obrázek není

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 18:22:35  

Administrátor

Administrátor

Všechno uvidíme / On aura tout vu (1976)

Obrázek
jazyk: Český

Komedie
Francie, 1976, 100 min

Režie: Georges Lautner
Hrají: Pierre Richard, Miou-Miou, Jean-Pierre Marielle, Gérard Jugnot, Sabine Azéma, Valérie Mairesse, Michel Blanc, Henri Guybet

Obrázek
Kód:

Francois Perrin, reklamní fotograf, je už znechucený a unavený desítkami reklam na prací prášky, spodní prádlo, lahodné sušenky. Chce točit film. Jeho nejlepší přítel mu ale napsal poetický scénář, že to každého producenta vyděsí. Jen jeden je ochoten dát na film peníze - jenom místo poetiky tam hlavně chce mít hodně tvrdé erotiky

Obrázek
Kód:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Kód:

Obrázek není

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 18:25:52  

Administrátor

Administrátor

Hračka / Jouet, Le (1976)

Obrázek

Komedie
Francie, 1976, 95 min

Režie: Francis Veber
Hrají: Pierre Richard, Michel Bouquet, Jacques François, Daniel Ceccaldi, Charles Gérard, Michel Aumont, Gérard Jugnot, Michel Robin, Yves Barsacq

Obrázek
Kód:

Francois Perrin se ucházel o místo redaktora v prestižním týdeníku, byl přijat na zkušební dobu a dostal za úkol napsat reportáž z obchodního domu. A právě když dorazil na místo, přišel tam nakupovat synek jeho nejvyššího šéfa Eric. Rozmazlený chlapec má doma tolik věcí, že už ho ani nebaví. Nyní mu otec slíbil, že dostane všechno, po čem zatouží. Náhle Erikovu pozornost upoutá člověk, který se chová poněkud popleteně: Francois. Právě tuhle živou hračku chce! Ředitel obchodního domu se ujme vyjednávání. Novinář je vyvedený z míry, nechce ale přijít o čerstvě nabyté zaměstnání. Dá se tedy přemluvit, aby nekazil hru , a zabalený v krabici putuje do sídla tiskového magnáta...

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Obrázek není

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 20:15:53  

Administrátor

Administrátor

Jsem nesmělý, ale léčím se / Je suis timide... mais je me soigne (1978)

Obrázek

Komedie
Francie, 1978, 88 min

Hrají: Pierre Richard, Aldo Maccione, Jacques François, Robert Dalban

Obrázek
Kód:

Pierre je vrchním pokladníkem v hotelu ve Vichy. Je takový bojácný, plachý a nesmělý, že nedokáže nikomu říct ne. Když se však jednoho dne srazí s Agnes, Pierre se do ní vášnivě zamiluje. A nic mu nestojí v cestě, aby ji následoval do Nice, kde sleduje každý její krok. Pomáhá mu Aldo, který se stává jeho soukromým učitelem v získávání ženských srdcí. Pierre se neváhá zaměstnat v hotelu, kde je Agnes hostem. Umývá nádobí a dělá jednu hloupost za druhou. Bláznivá komedie jak se patří, dovedená až do absurdity. Čeho všeho je Pierre schopný, aby získal svou lásku...?

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 20:20:27  

Administrátor

Administrátor

Útěk / La Carapate (1978)

Obrázek

Komedie
Francie, 1978, 100 min

Režie: Gérard Oury
Hrají: Pierre Richard, Victor Lanoux, Raymond Bussières, Henri Poirier

Obrázek
Kód:

Ve svých komediálních rolích vystupuje Pierre Richard vždy jako nemotorný hrdina, který dokáže způsobit velkolepé katastrofy. Ve filmu Gérarda Ouryho Útěk komplikuje život sobě i druhým jako advokát, kterému se sice nepodaří dostat z vězení svého klienta, nicméně se samozřejmostí sobě vlastní se připlete do vzpoury vězňů a nechtěně dopomůže svému gangstříkovi k útěku. Tisk i policie ho označí za komplice a Richard, coby advokát Duroc, prchá přes celou Francii. Je okouzlující a ve své bezbrannosti občas i "trochu" nebezpečný.

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Obrázek není

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 20:32:58  

Administrátor

Administrátor

To já ne, to on / To nejsem já, to je on! / C'est pas moi, c'est lui (1980)

Obrázek

Komedie
Francie, 1980, 105 min

Hrají: Pierre Richard, Aldo Maccione, Valérie Mairesse, Henri Garcin, Franck - Olivier Bonnet

Obrázek
Kód:

Pierre (Richard) je nadaný scenárista, ale nedokáže se prosadit. Takže to, co vymyslí a napíše, podepíše svý jménem slavný Georges Vallier, který je nudný už na první pohled. Jen těžko by sám dokázal vymyslet jediný gag, na kterém založil svou slávu. V Paříži je právě slavný italský herec Aldo Barazutti (kdo jiný, než Aldo Maccione) a shodou okolností se s Pierrem seznámí na jednom večírku. Pierre se mu představí jako Georges Vallier. Konec konců, proč ne. Vždyť Vallier je vlastně Pierre, který by bez něho neexistoval. Aldo je nadšen, navrhne slavnému scenáristovi, aby s ním odjel do Tunisu, kde by pro něj napsal film. Pierre netuší, že psaní scénáře je pouhou záminkou, aby mohl Aldo uniknout od své dominantní žárlivé italské manželky a strávit čtrnáct dní se svou milenkou. Než se naděje, ocitne se s Aldem a Valérií v jednom tuniském paláci obklopen pouští, dromedáry a... a skutečným Goergesem Vallierem, který si pro svou dovolenou vybral právě stejný hotel.

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 20:43:04  

Administrátor

Administrátor

Rána deštníkem / Coup du parapluie, Le (1980)

Obrázek

Komedie / Krimi
Francie, 1980, 90 min

Režie: Gérard Oury
Hrají: Pierre Richard, Valérie Mairesse, Gérard Jugnot, Mike Marshall, Roger Carel, Gert Fröbe, Maurice Auzel, Brigitte Lahaie, Robert Dalban

Obrázek
Kód:

Tentokrát ztělesnil nepříliš úspěšného a stejně tak málo zaměstnaného herce Grégoira Lecomta, který se živí v reklamách na psí konzervy, má malou roli v představení malé divadelní kavárny a jeho jedinou vášní jsou krásné ženy. Jeho milenka Josyane však pracuje u dopravní policie , a tak má díky svým kolegyním perfektní přehled o dalších milostných avantýrách „svého“ Grégoira. Jednoho dne má podepsat smlouvu na malou filmovou roli zabijáka, omylem se však dostane do kanceláře mafiána Barberiniho, který očekává skutečného zabijáka, aby jej pověřil vraždou obchodníka se zbraněmi Otty Krampeho. Ta se má uskutečnit hned další den v Saint Tropez, kde milionář chystá velkolepou oslavu svých narozenin. Zatímco Gregoire vše považuje za scénář, skutečný zabiják Moskowitz se již dovtípil pravdy a nyní se vydal po hercových stopách, aby jej zabil. Do společnosti
herce se vetře také vyzývavá blondýnka Bunny, která je ve skutečnosti inspektorkou protišpionážní služby. To všechno samozřejmě nezůstane bez následků. Zatímco Moskowitzův pokus o vraždu však vyjde naprázdno, Josyane je úspěšná, takže, když přijde Grégoire domů vyhodí jej i s kufry na ulici. Druhý den si vyzvedne svou rekvizitu - deštník, aniž by tušil, že je v něm ukryt bodec napuštěný silným jedem. To už se ovšem o Grégoirovi doví i Krempe a pošle na něj své zabijáky. Grégoire se tak ocitá ve dvojím ohni, aniž by cokoli tušil. A v Saint Tropez se rozjíždí velkolepá párty, na které se sejdou všichni praví i nepraví vrahové a také jejich oběti a ke Gregoirově zděšení také Bunny a Josyane.

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Party obsahují záznam na opravu dat 2%!!

Obrázek není

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: sob 27. čer 2009 20:49:35  

Administrátor

Administrátor

Kopyto / La Chevre (1981)

Obrázek

Komedie
Francie / Mexiko, 1981, 91 min

Hrají: Pierre Richard, Gérard Depardieu, Pedro Armendáriz Jr., Jorge Luke, Michel Robin, Robert Dalban

Obrázek
Kód:

Detektiv Campana dostal speciální úkol: vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila kdesi v Mexiku. Nejde o běžný případ, protože Marie je z těch lidí, kterým krajíc vždy spadne namazaným dolů a které smůla neopouští ani ve spánku. Campanovi má pomoci Perrin, jenž patří mezi ony "vyvolence" stejně jako Marie. Detektiv Campana nechce věřit, že to Perrin nedělá schválně a tak, když se nedívá vymění při jídle solničku za cukřenku a ještě povolí víčko. Perrin si neomylně osolí kávu...

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

Obrázek není

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: pon 29. čer 2009 19:57:43  

Administrátor

Administrátor

Otec a otec / Les Comperes (1983)

Obrázek

Komedie
Francie, 1983, 92 min

Hrají: Pierre Richard, Gérard Depardieu, Anny Duperey, Michel Aumont, Robert Dalban

:csfd
Kód:

Tristan uteče z domova, což není v šestnácti letech zas tak překvapivé, avšak přidá se k pochybné partě. Otec mladíka nedokáže nic podniknout, a tak se bezradná matka uchýlí k riskantní lsti: přesvědčí své dva někdejší přátele - rozcitlivělého smolaře Pignona a mužného sangvinického novináře Lucase, že oni jsou skutečnými otci ztraceného chlapce, a je tedy jejich povinností syna zachránit a vrátit do matčiny náruče. Oba otcové, kteří samozřejmě o sobě vzájemně nevědí, okamžitě podlehnou volání krve. K ctižádosti najít syna se připojí nevraživá ješitnost, co se otcovství týče. Četná úskalí a nebezpečí nutí oba soupeře vzájemně se ochraňovat a tak se mezi nimi postupně vytvoří až dojemně ohleduplné pouto, které mnohé překoná a je na celý život.

:kval
Kód:

:down
Obrázek
Kód:

:nopass

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: pon 29. čer 2009 20:40:22  

Administrátor

Administrátor

Dvojče / Le Jumeau (1984)

Obrázek

Komedie
Francie, 1984, 104 min

Hrají: Pierre Richard, Camilla More, Jean-Pierre Castaldi, Henri Labussière, Andréa Ferréol, Yves Robert, Paul Le Person

Kód:

Francouz Matthias Duval (Pierre Richard) se zamiluje do Američanky Betty Kerner (Camilla More), která se pouze po svatbě může stát dědičkou obrovského majetku. Poté však Duval pozná Bettyno dvojče - krásnou Liz (Carey More), která ho okouzlí stejnou měrou jako její sestra...

Kód:

Obrázek

CD 1 - 699 MiB for 50mn 19s
Kód:

CD 2 - 700 MiB for 54mn 27s
Kód:

:pass
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: pon 29. čer 2009 20:51:18  

Administrátor

Administrátor

Uprchlíci / Les Fugitifs (1986)

Obrázek

Komedie
Francie, 1986, 95 min

Hrají: Pierre Richard, Gérard Depardieu, Jean Carmet, Stéphane Boucher, Michel Blanc, Isabelle Renauld

Kód:

Bankovní lupič Jean Lucas, se chce po propuštění z věznice dát na správnou cestu. Jde si v klidu vybrat z banky
své úspory. Ale banka je přepadena bohužel zcela neschopným či lépe řečeno politováníhodným amatérem. Lupič si vybere Lucase jako svého rukojmí. Marně se Lucas brání - už v tom znovu jede. A nikdo z policie mu
neuvěří, že tentokrát je v tom zcela nevinně. Nakonec mu nezbyde, než se postarat o nešťastného lupiče i jeho malou dcerku. Dobrodružství a nebezpečí spojí ty tři poutem nejsilnějším...

Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: pon 29. čer 2009 20:57:19  

Administrátor

Administrátor

Nalevo od výtahu / À gauche en sortant de l'ascenseur (1988)

Obrázek

Komedie
Francie, 1988, 83 min

Režie: Edouard Molinaro
Hrají: Pierre Richard, Richard Bohringer, Emmanuelle Béart, Fanny Cottençon, Jean-Michel Dupuis, Michel Creton

Kód:

Ve francouzské situační komedii režiséra Edouarda Molinara Nalevo od výtahu hraje Pierre Richard výtvarníka - tichého, klidného, plachého a spořádaného muže, kterého má konečně, po celých měsících tajného zbožňování, navštívit v bytě vdaná Florence. Decentní setkání se však v důsledku náhod a nedorozumění, vznikajících kvůli chorobně žárlivému sousedovi a jeho mladičké manželce, mění ve sled zdánlivě absurdních situací. Všechno začne, jako v mnoha dobrých komediích zabouchnutými dveřmi.

Kód:

:screen
Obrázek

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: pon 29. čer 2009 21:03:15  

Administrátor

Administrátor

Snít můžeme vždycky / On peut toujours ręver (1991)

Obrázek

Komedie
Francie, 1991, 93 min

Hrají: Pierre Richard, Smaïn, Edith Scob, Nathalie Auffret, Jacques Nolot, Véronique Genest, Marc Fayolle

Kód:

Charles de Boilesve, tiskový a průmyslový magnát, je kvůli svému impériu přezdíván "Císař". Cítí se zcela osamocen uprostřed své snobské rodiny, která se mu již zcela odcizila. Charles se nemá rád, nedokáže se usmát a touží po jediném - přátelství, lidskosti a upřímnosti. Jednoho dne, když opět nedokáže odolat skryté mánii a jako kleptoman krade zboží ve velkém supermarketu, je přistižen in flagranti a veřejně zostuzen mladým arabem Rachidem Merzahouim, holičem ze Chatillonu. Ochranka samozřejmě "Císaře" ihned pustí a naopak si zchladí žáhu na Rachidovi. Osud dal tyto dva muže dohromady a Charles této výzvy uposlechne. Přitahuje ho Rachidova živelnost, energie a drzost. Pozve ho do svého světa, představí rodině, vezme ho do luxusních sportovních klubů, ale Rachid má v sobě příliš upřímnosti a sebeúcty.

Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]