ČESKÉ-WAREZFORUM.CZ

filmy, hry, hudba vše zdarma RAPID SHARE
Ceske warez forum na Facebooku
Chat

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dolph Lungren - filmografie
PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 17:29:59  

Administrátor

Administrátor

Dolph Lungren

Obrázek
Rodné jméno
Dolph Hans Lundgren
Povolání: Herec, režisér
Věk: 51
Datum narození: 3. 11. 1957
Místo narození: Stockholm, Švédsko
Znamení: Štír
Výška: 196 cm

Dolph Lundgren, narozený jako Hans Lundgren, je typickým představitelem svalnatých hrdinů z akčních filmů. Jeho sláva odstartovala po roli ve filmu Rocky IV. Od té doby natočil více než třicet filmů, většinou akčních. Od klasických hrdinů se ale přeci jen trochu liší, a to hlavně vzděláním a inteligencí.

Dolph vystudoval Royal Institute of Technology a na univerzitě v Sydney získal titul chemického inženýra. Poté získal prestižní stipendium na Massachusetts Institute of Technology, ale po dvou týdnech skončil a věnoval se herectví. Ovládá pět světových jazyků – švédsky, anglicky a částečně německy, japonsky a francouzsky.

Vojenskou službu si odsloužil ve Švédsku v Amphibious Ranger School. Tuhle elitní námořní jednotku opustil s hodností desátníka. Má třetí Dan v Kyokushin Karate a vyhrál Evropský šampionát v letech 1980 a 1981. V roce 1982 pak i turnaj v těžké váze v Austrálii. V roce 1996 byl vybrán Team Leaderem pro olympijský moderní pětiboj během her v Atlantě, kde koordinoval plánování a další věci mezi týmem a americkou olympijskou komisí.

Jeho první filmová role byla v bondovce Vyhlídka na vraždu, tady ale měl jen menší vedlejší roli. Opravdový boom nastal až po roli Ivana Draga ve filmu Rocky IV. Jak sám později řekl, původně mu roli nechtěli dát, protože byl moc velký. První hlavní rolí byl He-Man v Masters of the Universe (1987), natočený podle oblíbené postavičky Mattelových hraček. Film ale neměl očekávaný úspěch. Akční role ho ale uchvátily. Nemá snad ani smysl vypisovat ty nejslavnější, protože snad není nikdo, kdo by neznal alespoň jeden jeho film.

Obrázek

V posledních letech se začal věnovat i práci za kamerou. V roce 2004 si odbyl režijní debut ve filmu The Defender a v současné době se dokončuje film Missionary Man, na kterém se podílel jako scénárista.

V osmdesátých letech chodil se zpěvačkou, herečkou a modelkou Angelou Pruit. Od roku 1994 je ženatý s Anette Qviberg, která je návrhářkou a módní stylistkou. Společný čas tráví mezi letovisky v Londýně a Marbelle. Mají spolu dvě dcery, Idu Sigrid Lundgren (1996) a Gretu Eveline Lundgren (2002).

Filmografie
Jako herec
2010 - Expendables, The
2009 - Command Performance
2009 - Icarus
2009 - Přímý kontakt (Mike Riggins)
2009 - Universal Soldiers: The Next Generation
2008 - Double or Nothing
2007 - Diamantoví psi (Xander Ronson)
2007 - Krvavá pomsta (Ryder)
2006 - Inchiesta, L' (TV film)
2005 - Inkvizitor (V) (Nikolai Cherenko)
2004 - Fat Slags
2004 - Ledová planeta / Retrograde (John Foster)
2004 - Přímý zásah (Frank Gannon)
2004 -Ochránce (2004) (Lance Rockford)
2003 - Masakr na střední škole (Sam Decker)
2001 - Skrytá agenda (Jason Price)
2000 - Poslední hlídka (Nick Preston)
2000 - Jill Rips (Matt Sorenson)
2000 - Mise pomsty (Matt Hendricks)
1999 - Lovec bouřek (Major Jack Holloway)
1999 - Vyhnanec (Warchild)
1998 - Lukas (Lukas Sadorov)
1998 - Blackjack (TV) (Jack Devlin)
1998 - Odstřelovač (Christian Erickson)
1997 - Top Secret (major Frank Cross)
1996 - Pohyblivý terč (Waxman)
1995 - Johnny Mnemonic (pouliční kněz)
1995 - Střelec (Michael Dane)
1994 - Švéd (Nick Gunar)
1994 - Sunny Side Up
1994 - Pětiboj (Eric Brogar)
1993 - Čas pomsty (Wellman Anthony Santee)
1992 - Univerzální voják (Andrew Scott)
1991 - Zúčtování v Malém Tokiu (Chris Kenner)
1991 - Kamufláž (Mike Anderson)
1990 - Temný anděl (Jack Caine)
1989 - Mstitel (Frank Castle/The Punisher)
1989 - Red Scorpion / Rudý škorpion (Nikolai Rachenko)
1987 - Vládci vesmíru (He-Man)
1987 - Maximum Potential (video film)
1985 - Rocky IV (kapitán Ivan Drago)
1985 - Vyhlídka na smrt / Vyhlídka na vraždu (Venz)

Dokumentární
1997 - Brandon Lee: The E! True Hollywood Story (TV film)
1992 - Making of 'Universal Soldier' (TV film)

Jako režisér
2007 - Diamantoví psi
2007 - Krvavá pomsta
2005 - Inkvizitor (V)
2004 - Ochránce

Jako scénárista
2007 - Krvavá pomsta
2005 - Inkvizitor (V)

Profil E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Dolph Lungren - filmografie
PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 17:36:43  

Administrátor

Administrátor

Vyhlídka na vraždu / View to a Kill, A (1985)

Obrázek

Akční / Dobrodružný / Thriller / Krimi
Velká Británie / USA, 1985, 126 min

Režie: John Glen
Hrají: Roger Moore, Christopher Walken, Tanya Roberts, Grace Jones, Patrick Macnee, Patrick Bauchau, Desmond Llewelyn, Lois Maxwell, Walter Gotell, Geoffrey Keen, Daniel Benzali, Dolph Lundgren, Maud Adams, Alison Doody

:csfd
Kód:

Max Zorin získal díky nacistickému genetickému experimentu mimořádnou inteligenci, kterou chce využít k ovládnutí světového trhu. Podaří se mu krádež tajného materiálu o výzkumu mikročipů. James Bond má zabránit Zorinovi, aby pomocí zemětřesení v San Andrasu a zatopeném Silicon Valley v Kalifornii uskutečnil svůj ďábelský plán. Agent 007 však zatím stěží chrání vlastní život před May Day. Tato černoška v Zorinových službách je totiž psychopatický vrah.

:kval
ZVUK AC3 - 5.1
Obrázek

:down
Obrázek
Kód:

:nopass

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 17:38:21  

Administrátor

Administrátor

Vyhlídka na vraždu / View to a Kill, A (1985)

Obrázek

Akční / Dobrodružný / Thriller / Krimi
Velká Británie / USA, 1985, 126 min

Režie: John Glen
Hrají: Roger Moore, Christopher Walken, Tanya Roberts, Grace Jones, Patrick Macnee, Patrick Bauchau, Desmond Llewelyn, Lois Maxwell, Walter Gotell, Geoffrey Keen, Daniel Benzali, Dolph Lundgren, Maud Adams, Alison Doody

Kód:

Max Zorin získal díky nacistickému genetickému experimentu mimořádnou inteligenci, kterou chce využít k ovládnutí světového trhu. Podaří se mu krádež tajného materiálu o výzkumu mikročipů. James Bond má zabránit Zorinovi, aby pomocí zemětřesení v San Andrasu a zatopeném Silicon Valley v Kalifornii uskutečnil svůj ďábelský plán. Agent 007 však zatím stěží chrání vlastní život před May Day. Tato černoška v Zorinových službách je totiž psychopatický vrah.

:info
Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 17:45:45  

Administrátor

Administrátor

ROCKY IV (1985)

Obrázek

Akční / Drama / Sportovní
USA, 1985, 88 min

Režie: Sylvester Stallone
Hrají: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Carl Weathers, Brigitte Nielsen, Tony Burton, Michael Pataki, Dolph Lundgren, Dominic Barto, James Brown

Kód:

Úspěšný boxer Rocky Balboa žije nyní v ústraní se svou ženou Adrian a synkem. Boxuje jen občas, pro udržení kondice, se svým přítelem, černým boxerem Apollem Creedem. Do Spojených států přilétá amatérský mistr světa v boxu, Rus Ivan Drago, s manželkou Ludmilou a trenérem Koloffem, který chce vstoupit do světa profesionálního boxu. Výzvu k zápasu vyslyší Apollo, který předpokládá, že Rus nemůže být v boxu příliš dobrý. Exhibiční zápas Apolla s Dragem začíná ideologickým projevem Koloffa k Dragovi. Ten je zase šokovaný úvodní taneční show, jíž se jako zpěvák účastní i Apollo. V následném zápase dojde k tragédii: Drago ve druhém kole Apolla vyřídí a ten vzápětí umírá v rukou svého přítele. Rocky je zdrcen a vyzve Draga k zápasu sám...

Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 17:54:54  

Administrátor

Administrátor

Vládci vesmíru / Masters of the Universe (1987)

Obrázek

Fantasy / Akční / Dobrodružný / Sci-Fi
USA, 1987, 106 min

Režie: Gary Goddard
Hrají: Dolph Lundgren, Frank Langella, Meg Foster, Billy Barty, Courteney Cox, Robert Duncan McNeill, Chelsea Field, James Tolkan, Anthony De Longis

Kód:

Hemanovu planetu Eternia zajme zlý lord Skeletor (Frank Langella). Chce toho nenáviděného tvora konečně zabít, ale Hemanovi (Dolph Lundgren) se podaří se skřetem a dvěma jedinými zbyvšími vojáky utéct pomocí tajemného teleportačního klíče pryč. Ve zmatku při útěku špatně zadají "adresu" a náhodou se trefí přímo na Zemi. Zároveň ztratí klíč a vrátit se a zachránit svou planetu tedy nemohou. Seznámí se s mladým párem (Courteney Cox, Robert Duncan McNeill), který jim začne pomáhat, protože lord Skeletor za nimi vyslal své nejdrsnější a nejtvrdší lovce, aby je zabili a získali klíč a zametli stopy. Heman tak bude muset napnout veškeré své síly, aby se mu podařilo dostat se zpátky domů, zachránit obě planety a zbavit se zlého lorda Skeletora.

Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 18:01:19  

Administrátor

Administrátor

Rudý škorpion / Red Scorpion (1989)

Obrázek

Akční
Jižní Afrika / USA / Namibie, 1989, 102 min

Režie: Joseph Zito
Hrají: Dolph Lundgren, M. Emmet Walsh, T.P. McKenna, Carmen Argenziano, Brion James, Greg Latter

Kód:

Ruský důstojník tajné služby Nikolaj, jinak profesionální zabiják, je vyslaný do fiktívní africké země Mombaky, aby zlikvidoval vůdce afrických povstalců Sundatu, bojujícího proti krutovládě komunistického režimu. Tato mise je přísně tajná. Nikolaj se nechá záměrně zavřít do vězení, aby se seznámil s Kallundem, pravou rukou povstaleckého vůdce a americkým novinářem Fergusnem. Společně utečou z vězení a hledají útočiště v táboře
rebelů. Nikolaj se tak ocitá v těsné blízkosti Sundaty...

:screen
Obrázek

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 18:04:50  

Administrátor

Administrátor

Mstitel / The punisher (1989)

Obrázek

Akční
USA / Austrálie, 1989, 92 min

Režie: Mark Goldblatt
Hrají: Dolph Lundgren, Louis Gossett Jr., Jeroen Krabbé, Kim Miyori, Bryan Marshall, Nancy Everhard, Lani John Tupu

Kód:

Hlavní postavou je bývalý policista Frank Castle, jehož manželka a děti se před pěti lety staly obětí atentátu, bomby, kterou pod jejich auto nastražil úlisný mafián Gianni Franco. Protože také on byl úředně prohlášen za mrtvého, zmizel v podzemí města, kde si v systému kanalizačních stok a chodeb vybudoval tajnou základnu. Od té doby se zjevuje s heslem vinní budou potrestáni jako nelítostný soudce, porota i kat zabíjí zločince, kteří unikají spravedlnosti. Za těch pět let jich má na kontě hodně přes stovku a brzy přibudou další. Jedním z těch, kdo tuší pravou totožnost tajemného mstitele je bývalý Castlův parťák Jake Berkowitz. Do tuhého jde v okamžiku, kdy se do města vrátí Franco, aby znovu doplnil prořídlé řady zločinu, zdecimované nelítostným Punisherem. Chce spojit všechny mafiánské rodiny pustit se s nimi do boje proti japonské Yakuze, vedené nelítostnou kráskou Lady Tanakou, která se chce zmocnit nadvlády nad městem. Její tah je krutý a postaví Punishera do nečekané situace. Tanaka totiž unese mafiánům jejich děti, včetně Francova syna Tommyho. A protože Punisher netrestá nevinné, pronikne do sídla Yakuzy a zachrání je. Jediný, kdo shodou okolností zůstane v zajetí japonské mafie je právě Tommy. Punisher se pro něj vrátí, ale je přitom dopaden. Zoufalý ze ztráty svého syna, pomůže Franco Punisherovi uniknout z vězení a přesvědčí ho, aby se společně s ním vydal zachránit jeho syna. Společně pobijí poskoky Lady Tanaky a nakonec i ji samotnou. Zachrání Tommyho, ale nakonec stanou proti sobě. Dva nesmiřitelní rivalové.

Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 18:11:27  

Administrátor

Administrátor

Temný anděl / Dark Angel / I Come in Peace(1990)

Obrázek

Akční / Sci-Fi / Thriller
USA, 1990, 91 min

Režie: Craig R. Baxley
Hrají: Dolph Lundgren, Matthias Hues, Sherman Howard, Michael J. Pollard, Jesse Vint, Brandon Smith

Kód:

Smrtící mimozemský DJ a drogový dealer v jedné osobě přichází na Zemi doplnit zásoby exkluzívního intergalaktického matroše. Způsob rafinování drogy z mozků lidských obětí ale přitáhne pozornost drsného protinarkotického detektiva Jacka Cainea (Doplh Lundgren), který v něm zavětří střet zájmů a po zralé úvaze se rozhodne rozšířit pole svoji působnosti z Houstonu na celý vesmír, podle hesla "Houstone, už nemáme problém!"

Kód:

Obrázek
Kód:

Party obsahují záznam na opravu dat 2%!!

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 18:22:45  

Administrátor

Administrátor

Kamufláž / Cover-Up (1991)

Obrázek

Akční / Thriller
Izrael / Velká Británie / USA, 1991, 87 min

Režie: Manny Coto
Hrají: Dolph Lundgren, Louis Gossett Jr., Uri Gavriel, John Finn

Kód:

Novinář Mike Anderson (Dolph Lundgren) je vyslán do Izraele, aby objasnil pozadí atentátu na americkou námořní základnu. Na americkém velvyslanectví v Jeruzalémě se dozví, že za tento brutální čin nese údajně odpovědnost teroristická organizace Černý říjen. Anderson chce tento případ vyřešit na vlastní pěst. Pomáhají mu přitom bývalá milenka, pracující jako tisková mluvčí na velvyslanectví a starý kamarád z vojny (John Finn). Nakonec však zjistí, že teroristická organizace Černý říjen vůbec neexistuje a že atentát na základnu sloužil jenom jako zastírací manévr pro krádež nervového plynu.

Kód:

Obrázek
Kód:

:pass
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 18:32:06  

Administrátor

Administrátor

Zúčtování v Malém Tokiu / Showdown In Little Tokio (1991)

Obrázek

Akční / Drama / Komedie / Krimi
USA, 1991, 76 min

Režie: Mark L. Lester
Hrají: Dolph Lundgren, Brandon Lee, Cary-Hiroyuki Tagawa, Tia Carrere, Philip Tan, Ernie Lively, Renee Griffin, Roger Yuan, Rick Cramer, Gerald Okamura, Branscombe Richmond, Simon Rhee

Kód:

Nelítostná krutost a fanatická disciplína dělá z japonské Yakuzy nejnebezpečnější mafii na světě. Pokud ji řídí chladnokrevný vrah Yoshida, platí to dvojnásob. Ukáže se to hned v úvodu, kdy při vyvrcholení milostných hrátek setne hlavu prostitutce, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy se stane další půvabná prostitutka a právě její ochranu dostane na starost hlavní hrdina příběhu, detektiv Chris Kenner. Vyrostl v Japonsku, byl vychováván v japonském duchu, a tak je dnes nejen mistrem bojových umění, ale také největším expertem na japonskou mafii. V souboji s Yoshidou však jde o mnohem víc, než je život atraktivní prostitutky. Nelítostný mafián se totiž pokouší dostat na trh novou drogu a navíc kdysi dávno zavraždil Kennerovi rodiče. Schopného pomocníka získal Kenner v hongkongském policajtovi Johnu Muratovi. Vznikla tak sice neobvyklá dvojka - Američan žijící v duchu japonských tradic a Asiat, kterému není nic amerického cizí, ale je zřejmé, že proti takové kombinaci nemá Yoshida šanci.

Kód:

:screen
Obrázek

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 18:38:57  

Administrátor

Administrátor

Univerzální voják / Universal Soldier (1992)

Obrázek

Akční / Sci-Fi
USA, 1992, 99 min

Režie: Roland Emmerich
Hrají: Jean - Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Ally Walker, Ed O'Ross, Jerry Orbach, Leon Rippy, Ralf Moeller, Drew Snyder, Tommy 'Tiny' Lister, Eric Norris, Simon Rhee, Lilyan Chauvin, Lupe Ontiveros, Ned Bellamy, Shane Dixon, Michael Jai White, Kamel Krifa, Joanne Baron

Kód:

Při masakru vietnamské vesnice se americký voják Luc dostává do konfliktu se šíleným seržantem Scottem. Oba muži se navzájem zabijí... O třiadvacet let později se na scéně objevují znovu jako příslušníci speciálního protiteroristického komanda - univerzální vojáci. Zvláštní oddělení ministerstva obrany z jejich těl vyvinulo nezničitelné stroje na zabíjení. Při záchranné akci v útrobách mamutí přehrady ohrožované teroristy se Lucovi začnou vynořovat vzpomínky na jeho minulý život. Vymkne se kontrole svých tvůrců a dává se na útěk, ve kterém mu pomáhá mladá novinářka Veronika. Nejzuřivějším pronásledovatelem prchající dvojice se stává krví posedlý Scott. Nemilosrdně ničí vše, co se mu postaví do cesty. K rozhodujícímu souboji na život a na smrt se schyluje na farmě Lucových rodičů, kteří nemohou uvěřit tomu, že jejich syn vstal z mrtvých...

Obrázek

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 19:55:02  

Administrátor

Administrátor

Čas pomsty / Joshua Tree - DVD (1993)

Obrázek

Akční / Krimi / Thriller
USA, 1993, 108 min

Režie: Vic Armstrong
Hrají: Dolph Lundgren, George Segal, Kristian Alfonso, Geoffrey Lewis, Beau Starr, Michael Paul Chan, Khandi Alexander, Nick Chinlund, Ken Foree, Matt Battaglia

Kód:

Hrdinou napínavého příběhu je řidič kamionu Wellman Santee, který se stane obětí přestřelky, při níž zahyne také jeho přítel, černoch Eddie. O devět měsíců později je Santee odsouzen za vraždu policisty. Během převozu se ho pokusí podplacení policisté zabít. Santeemu se však podaří ubránit a uprchnout. Rozjíždí se pátrání po uprchlíkovi, v jehož čele stojí šerif Cepeda. Santee se zmocní rukojmí, půvabné Rity Merrickové a v jejím terénním voze uprchne do pouště. Velení pátrací akce se ujímají detektivové Severance a Rudisill. Byli to oni, kdo zavraždili policistu a potom zatkli nevinného Santeeho. Policejní uniformy totiž ukrývají nebezpečné vůdce gangu, obchodujícího s drahými automobily. Také se ukáže, že Santeeho rukojmí je ve skutečnosti zástupkyně šerifa Cepedy. Rita si začíná uvědomovat, že uprchlík není takový zločinec, za jakého jej vydává Severance, nakonec pochopí celou pravdu a postaví se odvážnému hrdinovi po bok, aby spolu s ním svedla boj s nemilosrdnými padouchy. A jak už to v takových příbězích bývá, nechybí vedle spousty honiček, přestřelek a soubojů ani láska.

Kód:

5x 800MB + 1x 17MB
Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 20:04:09  

Administrátor

Administrátor

Pětiboj / Pentathlon (1994)

Obrázek

Akční / Drama
USA, 1994, 101 min

Režie: Bruce Malmuth
Hrají: Dolph Lundgren, David Soul, Roger E. Mosley, Bruce Malmuth

Kód:

Východoněmecký reprezentant v pětiboji emigruje po vítězství na olympiádě v Soulu do USA. Jeho někdejší trenér a agent však ani po skončení studené války nepřestává prahnout po pomstě.

Kód:

Obrázek
Kód:

Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 20:14:03  

Administrátor

Administrátor

Švéd / Men of War (1994)

Obrázek

Akční / Drama
USA / Španělsko, 1994, 103 min

Režie: Perry Lang
Hrají: Dolph Lundgren, Charlotte Lewis, B.D. Wong, Tim Guinee, Don Harvey, Tommy 'Tiny' Lister, Catherine Bell, Kevin Tighe, Thomas Gibson, Perry Lang

Kód:

Americký akční film vystavěný z tradičních žánrových prefabrikátů nepostrádá nic z toho, co od něj fanda očekává, zejména pak akci, přestřelky a boj muže proti muži na všechny způsoby. Hlavní postavou je vynikající bojovník Nick Gunnar, který vede skupinu mezinárodních žoldáků na nevelký ostrov v jihočínském moři. Jejich úkolem je donutit domorodce, aby prodali jisté společnosti těžební práva na obrovské nerostné bohatství, které se tu marně snažili získat už mnozí. Jsou tvrdí, precizně vycvičení, až hazardérsky odvážní, sebejistí a připravení bojovat do posledního dechu. Jenže všechno je nakonec tak trochu jinak, protože Gunnar se ostrově setká s přátelským přijetím, je ohromen jeho nádherou, kterou by těžba nerostných surovin zcela zničila a navíc se zakouká do jedné z místních krasavic a skamarádí s jejím malým synkem. A tak se nakonec parta žoldáků postaví na stranu domorodců aby hájila jejich zájmy.

Kód:

Obrázek
Kód:

Party obsahují záznam na opravu dat 2%!!

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 20:29:19  

Administrátor

Administrátor

Johnny Mnemonic (1995)

Obrázek

Kanada / USA, 1995, 96 min

Režie: Robert Longo
Hrají: Keanu Reeves, Dina Meyer, Ice-T, Takeshi Kitano, Dennis Akayama, Dolph Lundgren, Henry Rollins, Barbara Sukowa, Udo Kier, Falconer Abraham, Michael A. Miranda, Sherry Miller

Kód:

Kultový kyberpunkový sci-fi film nakrútený podľa svetoznámeho spisovateľa Williama Gibsona. Všetko nebezpečie sa ukrýva v jeho hlave. Je rok 2021 a celý svet je prepojený digitálnymi sieťami. Polovica civilizácie trpí ochorením nervového systému a významná farmakologická korporácia odmieta liek poskytnúť len tak. Johnny Mnemonic (Keanu Reeves) má však v hlave implantovaný dátový číp, vďaka ktorému dokáže virtuálne preniesť ohromné množstvo dát a zachrániť tak ľudstvo spod brutálnej nadvlády globálnych korporácií. V pätách sú mu agenti Jakuzy, ale Johnny je najlepší z najlepších. Začína sa boj za spravodlivosť, pri ktorom ide o všetko...

Kód:

Obrázek
Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: úte 07. črc 2009 20:30:28  

Administrátor

Administrátor

Johnny Mnemonic (1995)

Obrázek

Kanada / USA, 1995, 96 min

Režie: Robert Longo
Hrají: Keanu Reeves, Dina Meyer, Ice-T, Takeshi Kitano, Dennis Akayama, Dolph Lundgren, Henry Rollins, Barbara Sukowa, Udo Kier, Falconer Abraham, Michael A. Miranda, Sherry Miller

Kód:

Kultový kyberpunkový sci-fi film nakrútený podľa svetoznámeho spisovateľa Williama Gibsona. Všetko nebezpečie sa ukrýva v jeho hlave. Je rok 2021 a celý svet je prepojený digitálnymi sieťami. Polovica civilizácie trpí ochorením nervového systému a významná farmakologická korporácia odmieta liek poskytnúť len tak. Johnny Mnemonic (Keanu Reeves) má však v hlave implantovaný dátový číp, vďaka ktorému dokáže virtuálne preniesť ohromné množstvo dát a zachrániť tak ľudstvo spod brutálnej nadvlády globálnych korporácií. V pätách sú mu agenti Jakuzy, ale Johnny je najlepší z najlepších. Začína sa boj za spravodlivosť, pri ktorom ide o všetko...

Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: stř 08. črc 2009 12:05:10  

Administrátor

Administrátor

Pohyblivý terč / Silent Trigger (1996)

Obrázek

Akční / Drama / Thriller
Kanada / Velká Británie, 1996, 90 min

Režie: Russell Mulcahy
Hrají: Dolph Lundgren, Gina Bellman, Christopher Heyerdahl, Larry Day

Kód:

Agentura si najímá dva odstřelovače Waxmana (Dolph Lundgren) a Clegg (Gina Bellman), kteří pro ni mají vykonat špinavou práci. Akce se ale bohužel nezdaří a Waxman a Clegg ztratí kontakt a jsou přesvědčeni o smrti
toho druhého. Agentura je však opět vyhledá a spojí. Waxman má stejný úkol... dokončit co začal, ale Clegg dostává jiný... její terč se náhle změnil.

Obrázek

Linky 11x100MB 1x 6MB
Obrázek
Kód:

Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: stř 08. črc 2009 12:17:31  

Administrátor

Administrátor

Top Secret / Peacekeeper, The (1997)

Akční
Kanada / USA, 1997, 98 min

Režie: Frédéric Forestier
Hrají: Dolph Lundgren, Michael Sarrazin, Roy Scheider, Christopher Heyerdahl, Monika Schnarre, Chip Chuipka, Larry Day, Vlasta Vrana, Michel Perron, John Dunn-Hill

Kód:

Americký pilot za letu neuposlechne rozkaz a shodí velký náklad potravin hladujícím utečencům ze Středního východu. Z obavy před publicitou se ho představitelé amerických vzdušných sil snaží dostat do ústraní. Pověří ho novou úlohou - strážit prezidentovu speciální kufřík s počítačem na spustění nukleární války. Když se prezident se svým novým strážcem aktovky vrací z konference do hotelu , přepadnou je teroristé a zmocní se kufříku. V přímém televizním přenosu požádují prezidentovu sabevraždu, jinak odpálí jadernou raketu na Washington.

Kód:

Obrázek
Kód:

Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: stř 08. črc 2009 12:49:18  

Administrátor

Administrátor

Lovec bouřek / Storm Catcher (1999) - DVD

Obrázek

Akční / Krimi / Thriller / Válečný
USA, 1999, 95 min

Režie: Anthony Hickox
Hrají: Dolph Lundgren, Robert Miano, Anthony Hickox, Kimberley Davies, Matthew R. Anderson

Kód:

Zlotřilý a zrádný general William Jacobs chce svrhnout vládu Spojených států a proto chystá útok na Bílý dům
. Za prostředek své pomsty si zvolí nové supermoderní a přísně tajné tryskové letadlo přezdívané Storm Catcher (Lovec bouří), výsledek utajovaného projektu Phoenix, kterým chce bombardovat Washington. Problém je v tom, že tohle letadlo zatím umí a dokáže pilotovat pouze jediný člověk na světě, major Jack Holloway. Že by se však na něčem, takovém pochopitelně nepodílel a tak se Jacobs nejprve pokusí zaplést do svých plánů lstí, když s pomocí pilota kapitána Lucase, který se vydává za Jacka a letadlo ukradne, takže je to Jack, kdo je později obviněn z krádeže a několika zabití. Je odsouzen vojenským soudem a téměř zahyne, když je vězeňský transport přepaden. Podaří se mu však využít situace a uprchnout s odhodláním očistit své jméno od křivého nařčení. Po krátkém setkání s rodinou je však zavražděna jeho manželka Jessica, když se Jacobs rozhodne k přímému nátlaku a unese jeho dceru Nicole jako rukojmí. Hrozí, že ji zabije, pokud Jack neudělá co po něm Jacobs chce. Naštěstí je tu Jackův nejlepší přítel, kapitán Johnson, přezdívaný Sparks, kolega z projektu Phoenix, který má jako počítačový expert v rukávu několik fíglů jak příteli pomoci.

Kód:

Obrázek
Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

PříspěvekNapsal: stř 08. črc 2009 12:58:57  

Administrátor

Administrátor

Poslední hlídka / Last Patrol, The (2000)

Obrázek

Drama / Akční
Izrael / USA, 2000, 95 min

Režie: Sheldon Lettich
Hrají: Dolph Lundgren, Sherri Alexander, Joe Michael Burke, Jack Adalist, Juliano Mer

Kód:

Po obrovskom zemetrasení sa Kalifornia zmení na ostrov. Los Angeles je zničené. Ide o prežitie a záujemcov o potravu alebo pohonné látky je veľa. Na území vládne chaos a je na poslednej hliadke, aby priniesla poriadok a zabránila násiliu...

Kód:

Kód:

Kód:

není to můj upload

Profil E-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]